YLEISTÄ

melojien tarina

Kuvin, tekstein ja lehtileikkein vuodelle 2012 tehty Power Point -esitys melojien historiasta Helsingin Jyryssä.
Avattuasi linkin klikkaa yläpalkista oikealta kohtaa Diaesitys. Pois pääsetkokonäytön tilasta Esc-näppäimellä.

VOIMISTELU JA TANSSI

Helsingin Jyryn naisosasto vastaa voimistelu- ja tanssiliikunnasta. Tavoitteena on tarjota laadukasta ja monipuolista toimintaa. Tunnit keskittyvät Kallion, Vallilan, Hermannin, Arabianrannan ja Kalasataman alueille. Osasto on perustettu vuonna 1909.

KORIPALLO

Jyryn koripallojaosto Jyry XL koostuu paristakymmenestä eri-ikäisestä koripallon harrastajasta, jotka pitävät kuntoaan yllä viikottaisella harjoitusvuorollaan Kisahallissa lauantaisin.

YLEISURHEILU

Helsingin Jyryllä on 120 vuoden perinne yleisurheilussa. Menestystä on saavutettu mm. rata-, maasto- ja maantiejuoksuissa.

SUUNNISTUS

Rasti-Jyryssä voit harrastaa tavallista suunnistusta, hiihtosuunnistusta, pyöräsuunnistusta ja tarkkuussuunnistusta. Jäsenemme osallistuvat myös rogaining-tapahtumiin eli vaellussuunnistuksiin. Rasti-Jyry on kaiken ikäisten seura. Koko perhe voi aloittaa suunnistamisen turvallisesti ja helposti Helsingin puistoista viikottaisissa kesäharjoituksissa. Metsäsuunnistusta on tarjolla huhtikuusta syyskuuhun keskiviikkoisin aluerasteilla yhdessä Pihkaniskojen kanssa. Kaupunkisuunnistusta järjestetään talvisunnuntaisin Pihkaniskojen ja Akilleksen kanssa.